Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης  και το Δίκτυο Αλκοολογίας Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν επιστημονική Ημερίδα, με θέμα:

“Τα προβλήματα από το Αλκοόλ και η σύγχρονη αντιμετώπιση τους”

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, αίθουσα Καστελλάκη, κατά τις ώρες 09:00-16.00.

Η ημερίδα απευθύνεται σε: Μέλη Δ.Ε.Π. και Ε.Π. των ΑΕΙ , Επαγγελματίες Υγείας (γιατρούς: γενικούς ιατρούς, ψυχιάτρους, παθολόγους, γαστρεντερολόγους , ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, συμβούλους ψυχικής υγείας), εκπαιδευτές επαγγελματιών υγείας, ακαδημαϊκή κοινότητα, στελέχη κοινωνικών, νοσηλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αλληλοβοήθειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη εκπαίδευσης Α/Βαθμιας, Β/Βαθμιας, Γ/βάθμιας., στελέχη φορέων της τοπικής κοινωνίας (πολλαπλασιαστές γνώμης), πολίτες που συμμετέχουν σε ομάδες αυτοβοήθειας (ΚΟΠΑ, ΑΑ, τοπικές συλλογικότητες πολιτών), φοιτητές και σπουδαστές επαγγελμάτων υγείας και κοινωνικής εργασίας.

Στην ημερίδα δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από Παρασκευή 3.03.2023 έως και την Πέμπτη 9.03.2023 , κατά τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες: 08.00-13.00, ηλεκτρονικά στη Δ/νση: dimosiaygeia@hc-crete.gr , τηλεφωνικά στην κα Μεϊντάνη Φλώρα, καλώντας το: 2813404356. Εγγραφές θα γίνονται και κατά την έναρξη της εκδήλωσης, την ημέρα πραγματοποίησης της την Παρασκευή 10.03.2023, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Πρόσκληση Ημερίδας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...