Ευχαριστίες- Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δράσεις της 11ης ΕΠΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία σε Ηράκλειο (18-23 Απριλίου) και Ρέθυμνο (24 Απριλίου) η 11η ΕΠΑ, εβδομάδα πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με στόχο την μείωση των προβλημάτων που συνδέονται με το αλκοόλ, που οργάνωσαν ο Σύλλογος στήριξης εξαρτημένων ατόμων από το αλκοόλ «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και το Αλκοολογικό Ιατρείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας και την υποστήριξη του Europe Direct & του Δήμου Ηρακλείου για το Ηράκλειο και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου & του Δήμου Ρεθύμνου για το Ρέθυμνο.

Η Οργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει

Για την συμμετοχή τους με μουσική, τραγούδι, χορό και παιχνίδι στην τελετή έναρξης : Την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, τους μουσικούς κα Τζούλι Ναούμ, κα Έφη Βετουλάκη και τον κ. Μπάμπη Κτιστάκη, τον Όμιλο Βρακοφόρων της Νέας Γενιάς Ηρακλείου Κρήτης κ. Στέλιο Παπαδάκη και τους μουσικούς κ. Στέλιο Βολακάκη (Λύρα), Ιάκωβο Μανωλά (Λαούτο) , Μιχάλη Περιστενίδη (Λαούτο), Γιώργο Μαθιουλάκη (Μαντολίνο) και την ορχήστρα Κρητικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου καθώς και τους Εθελοντές ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου & Kids 4 fan.

Την Θεατρική Ομάδα των Καθηγητών της ΕΛΜΕ Νομού Ηρακλείου (ΘΟΚΝΗ) για την παράσταση ΜΗΔΕΙΑ σε σκηνοθεσία Αντώνη Περαντωνάκη, τον Χρυσόστομο Σπετσίδη που επιμελήθηκε την αφίσα και το πρόγραμμα της παράστασης ΜΗΔΕΙΑ και το Πανεπιστήμιο Κρήτης που παραχώρησε δωρεάν το Αμφιθέατρο Μαρίας Μανασσάκη.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας Καστελλάκη που φιλοξένησε την Στρογγυλή Τράπεζα «Μιλάω Στα Παιδιά για το Αλκοόλ».

Τις Συντονίστριες του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δ. Πρωτοβάθμιας & Δ. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Ηρακλείου κα Ανδρονίκη Σπαθαράκη και κα Αγγελική Ζαχαράτου.
Για την παρουσίαση project με θέμα το αλκοόλ ευχαριστούμε: τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κα Γεωργία Πρεβελιανάκη, τους μαθητές του Γυμνασίου Αλικαρνασσού και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικό και Διευθυντή, κα Μαρία Οικονομάκη και κ Μιχάλη Σφυράκη, τους μαθητές του ΓΕΛ Γαζίου και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κ. Χριστίνα Ντιντάκη, τους μαθητές του Μουσικού σχολείου Ηρακλείου και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικό και Διευθύντρια κ. Εμμανουήλ Καραμαλάκη και Βίλμα Βαβουρανάκη, τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου και την υπεύθυνη καθηγήτρια κα Μαρία Τζωρμπατζάκη.

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μπανανοπαραγωγών Κρήτης για τη προσφορά φρούτων στους μαθητές

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς Π/θμιας Εκπαίδευσης κ. Απόστολο Γρηγοράκη, κα Ευθαλία Διαμαντούλη, κ Γιώργο Καλογεράκη κα Χρυσή Μανουσάκη, κα Βιργινία Μαράκη και κα Σοφία Τσικνάκη για την παρουσίαση «Αλκοόλ και Έφηβοι. Εκπαιδεύομαι για να εκπαιδεύσω»

Το Σινεμά Βιτσέντζο Κορνάρο για τη δωρεάν παραχώρηση αίθουσας για την προβολή της ταινίας.

Τον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού που φιλοξένησε τη δράση των Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ (ΚΟΠΑ)

Για την Τελετή Λήξης στο Ρέθυμνο ευχαριστούμε το Συγκρότημα Anam Cara με την Ειρήνη Μπαρουξή την Μαρία Μπαρουξή και την Χριστίδα Σαββίδη, τον Όμιλο Βρακοφόρων Ρεθύμνου, την Τροχοπρόληψη Ρεθύμνου που συμμετείχε με προσομοιωτές μέθης, συναρμολογούμενα παιχνίδια και Τραμπολίνο και τον Ερυθρό Σταυρό για την παροχή υγειονομικής κάλυψης
Το Κρήτη TV, την κα Ρένα Σκουρογιάννη και την κα Εύη Γαρεδάκη που επιμελήθηκαν το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σποτ
Το Γιώργο Σαβοιδάκη για τη φωτογράφηση των δράσεων
Τα τοπικά ΜΜΕ για τη χορηγία επικοινωνίας
Τη ΒΟΘΥΛΙΑ Α.Ε. για το φυσικό επιτραπέζιο νερό Κρήτης Σεληνάρι

Επίσης για τη συνεργασία που συνέβαλε στην επιτυχία των δράσεων ευχαριστούμε την Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, τη Mονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης Εφήβων ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, το Πρόγραμμα Πολλαπλής Παρέμβασης ΟΚΑΝΑ Ρεθύμνου, τους εθελοντές του Συλλόγου Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, τα μέλη των ΚΟΠΑ, τους Φοιτητές Ψυχολογίας, Βαγγέλη Λιβαδίτη, Γιώργο Μουλακάκη και Μυρσίνη Ψυχογιού, τον Φοιτητή του ΤΕΙ Διατροφής και Διαιτολογίας Τζόυ Γαλανό, καθώς και την Τοπική Οργανωτική Επιτροπή Ρεθύμνου φοιτητές του τμήματος Ψυχολογίας Μαργαρίτα Βασιλάκη, Ιουλία Κατσανάκη, Δήμητρα Κοκκίνου και Φάνη Φίλιππα.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ροδάνθη Αγγουράκη, Κοινωνική Λειτουργός
Εύη Γαρεδάκη, Δημόσιος Υπάλληλος, Γραφείο τύπου 7ης ΥΠΕ
Μαίρη Κουλεντάκη, Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος,
Νεκταρία Λιοδάκη, Κοινωνική Λειτουργός
Γιάννης Μουζάς, Καθηγητής Γαστρεντερολογίας
Αντώνης Πουλάκης, Συνταξιούχος ΝΑΤ, Υπηρέτης Δάσκαλος ΚΟΠΑ
Κατερίνα Σφακιανάκη, Κοινωνιολόγος
Βασίλης Φασουλάκης, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Υπηρέτης Δάσκαλος ΚΟΠΑ

Ετικέτες:

Trackback από το site σας.

logo

θεραπεία

 • Αλκοολογικό Ιατρείο ΠαΓΝΗ & Κ.Ο.Π.Α.
 • Βιβλιοθήκη

  Κατέβασε χρήσιμο υλικό Downloads

  Ζήτα βοήθεια

  24ωρη Γραμμή SOS τηλ. 6947349344

  Γίνετε εθελοντής

  Έλα στην ομάδα και δήλωσε εθελοντής

  Πνευματικά δικαιώματα © 2018 Σύλλογος Επιστροφή